Корисна інформація

СЕРЕДНІ ВИТРАТИ NPK
ДЛЯ ФОРМУВАННЯ 1Т. УРОЖАЮ

 

Культура Витрати діючої речовини на формування
1 т продукції, кг
р2о5 К20
Озимі зернові 27,0 25,0 19,0
Пшениця 27,0 25,0 19,0
Жито 31,0 29,0 26,0
Ячмінь 21,0 21,0 15,0
Ярі зернові 22,0 23,0 20,0
Пшениця 25,0 23,0 19,0
Ячмінь 22,0 22,0 17,0
Овес 21,0 19,0 16,0
Кукурудза на зерно 20,0 17,0 19,0
Круп`яні 23,0 24,6 21,0
Просо 19,0 15,0 14,0
Гречка 43,0 49,0 39,0
Сорго 19,0 14,0 13,0
Зернобобові 22,0 30,0 23,0
Горох 22,0 31,0 24,0
Технічні 23,1 29,0 23,0
Цукрові буряки 4,5 4,5 5,1
Льон-довгунець 68,0 114,0 120,0
Коноплі 160,0 120,0 115,0
Тютюн, махорка 25,0 50,0 36,0 
Соняшник 31,0 37,0 27,0
Соя 35,0 73,0 26,5
Ріпак 65,0 49,0 41,0
Ефіроолійні 36,0 39,0 25,0
Коріандр 50,0 71,0 46,0
Кормові, всього 7,6 8,8 8,6
Баштанні продовольчі 4,7 3,8 2,9
Картопля 7,6 7,2 6,0
Лікарські рослини 81,0 81,0 67,0
Мак олійний 102,0 102,0 82,0

 


 

ПОПЕРЕДНИКИ ОСНОВНИХ
СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР

 

Культура Попередник
Трави багаторічні бобові
Трави однорічні
Горох, вика
Люпин на зелену масу
Люпин на зерно
Кукурудза на силос
Кукурудза на зерно
Пшениця озима
Жито озиме
Ячмінь
Овес
Картопля рання
Картопля пізня
Льон
Буряки цукрові
Соняшник
Пшениця озима Х Х Х Х У Д Н Н Н Н У Х У Х Н Н
Жито озиме Х Х Х Х У Д Н Н Н У Н Х У Х Н Н
Ячмінь Х Х Х Х Х Х Х Д Д Н У Х Х Х Х У
Овес Х Х Х Х Х Х Х Д Д У Н Х Х Х Х У
Кукурудза Х Х Х Х Х У У Х Х Х Х Х Х Х У У
Горох, соя, вика Н У Н Н Н Х Х Х Х Х Х Х Х Х Х Д
Люпин Н У Н Н Н Д Х Х Х Х Х Х Х Х Х Д
Льон Х Х Д Н Д Х Х Х Д У У Х Х Н Д Н
Буряки цукрові, ріпак Д Д Д У Д У У Х Х Д Д Д Д У Н Н
Картопля Х Х Х У Х Д Д Х Х Д Д Н Н Х Х Н
Соняшник Н Х Х У Х Х У Х Х Х Х Х Х Х У Н

X-найкращий, Д-допустимий, У-умовно допустимий, Н-недопустимий.

 

 

+38 (050) 677-53-53